De Rekenkamer Tynaarlo zoekt een nieuwe voorzitter. De Rekenkamer is een frisse jonge rekenkamer die de afgelopen jaren enthousiast onderzoek heeft uitgevoerd naar het gemeentelijk beleid. De Rekenkamer is onafhankelijk en ondersteunt de gemeenteraad bij zijn controlerende taak. De Rekenkamer Tynaarlo bestaat uit twee leden en een voorzitter en wordt bijgestaan door een secretaris.

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over de Rekenkamer Tynaarlo kunt u de pagina van de Rekenkamer bekijken op deze website. Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met mevrouw S. Puite (secretaris). Zij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente (0592 - 266 662).

Heeft u belangstelling voor deze functie, dan verzoeken we u om dit kenbaar te maken via de website www.vooruitindrenthe.nl. U kunt uw reactie vóór 16 april richten aan de gemeenteraad van Tynaarlo, ter attentie van de griffie.

 

Periode: oktober 2023

Jaar geselecteerd: 2023

2024 2023
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (0) juni (0) juli (1) augustus (0) september (0) oktober (4) november (0) december (0)

Hoog bezoek: leerlingen van GBS De Lichtkring bouwen hun eigen dorp in de raadszaal

06 oktober 2023

Met veel enthousiasme kwamen de leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool GBS De Lichtkring uit Zuidlaren woensdagochtend de raadszaal binnen.

Lees meer

De Raadsweek van.. Jan Smits (VVD)

06 oktober 2023

Hoe ziet de week van een raadslid eruit? Lees meer over de week van Jan Smits

Lees meer

Rekenkamer Tynaarlo presenteert onderzoek naar Vries-Zuid

06 oktober 2023

Afgelopen maandagavond heeft de Rekenkamer Tynaarlo het onderzoeksrapport Ruimte voor de toekomst aan de gemeenteraad aangeboden.

Lees meer

De Raadsweek van.. Gea Bijkerk (GroenLinks)

06 oktober 2023