Proclaimer

Dit is de raadssite van de gemeente Tynaarlo. De gemeente Tynaarlo is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad.

Komt u desondanks iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Bij voorbaat hartelijk dank!

Gedrukte- boven elektronische tekst
Alleen de door de gemeente gedrukte stukken hebben een officieel karakter. Bij verschillen tussen de elektronische tekst en de gedrukte tekst prevaleert de gedrukte tekst.

Privacy
De gemeente Tynaarlo hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van raad.tynaarlo.nl. Informatie over bezoeken aan raad.tynaarlo.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam- en adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door de gemeente Tynaarlo worden gebruikt.