De heer Edwin Hageman

De heer Edwin Hageman

Foto van De heer Edwin Hageman

Contact informatie

Logo van VVD
Fractie: VVD Periode: van: 27 maart 2014 tot: Functie: Raadslid

Ik ben vanaf 2005 woonachtig in het mooie Zuidlaren. Ik ben getrouwd met een fantastische vrouw en heb 2 sportieve zoons.

Na het doorlopen van het VWO in Arnhem, ben ik op 18 jarige leeftijd naar Leeuwarden gegaan. Door mijn belangstelling voor het openbaar bestuur, ben ik daar naar de Thorbecke Academie ( HBO openbaar bestuur) gegaan. Na het afronden van die HBO opleiding, met als specialisatie financieel overheidsmanagement, ben ik na een jaartje militaire dienst gaan werken in de accountancy. Binnen het toenmalige VB Accountants (later Deloitte) heb ik het pad van assistent tot manager doorlopen, naast het volgen van de accountantsopleiding. Vanaf 2000 heb ik vervolgens als interim manager op veel functies bij overheden en not-for-profit organisaties gewerkt. Daarnaast ben ik één van de grondleggers van Gjald (een bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsvoering). Nadat ik mijn bedrijf heb verkocht, ben ik gaan werken voor het openbaar bestuur. Ik ben een aantal jaren de senior financieel adviseur van de Provincie Drenthe geweest. Vanuit die rol verantwoordelijk voor de Planning&Control van de provincie en de vele politieke dossiers met een sterke financiële lading. Sinds 1-8-2017 ben ik overgestapt naar de provincie Groningen. Daar ben ik als Clustercoördinator verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de provincie en vele aan haar gelieerde organisaties.

Sinds maart 2014 ben ik voor de VVD lid van de gemeenteraad van Tynaarlo. Gezien mijn ervaring en achtergond heb ik de volgende onderwerpen in mijn portefeuille:

  • Financiën en bedrijfsvoering
  • Audit comité (tevens voorzitter)
  • Rekenkamer
  • Onderwijs
  • Accommodatiebeleid
  • Arbeidsmarktparticipatie
  • Sport
  • Omgevingsvisie (lid van de raadswerkgroep i.v.m. invoering nieuwe wet)

Mijn contactgegevens zijn:

M: 06-50253220

E: edwin.hageman@tynaarlo.nl of mail@edwinhageman.nl

Laatste tweets

Meer tweets van De heer Edwin Hageman