De Rekenkamer Tynaarlo zoekt een nieuwe voorzitter. De Rekenkamer is een frisse jonge rekenkamer die de afgelopen jaren enthousiast onderzoek heeft uitgevoerd naar het gemeentelijk beleid. De Rekenkamer is onafhankelijk en ondersteunt de gemeenteraad bij zijn controlerende taak. De Rekenkamer Tynaarlo bestaat uit twee leden en een voorzitter en wordt bijgestaan door een secretaris.

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over de Rekenkamer Tynaarlo kunt u de pagina van de Rekenkamer bekijken op deze website. Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met mevrouw S. Puite (secretaris). Zij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente (0592 - 266 662).

Heeft u belangstelling voor deze functie, dan verzoeken we u om dit kenbaar te maken via de website www.vooruitindrenthe.nl. U kunt uw reactie vóór 16 april richten aan de gemeenteraad van Tynaarlo, ter attentie van de griffie.

 

Periode: augustus 2023

Jaar geselecteerd: 2023

2024 2023
januari (0) februari (0) maart (0) april (0) mei (0) juni (0) juli (1) augustus (0) september (0) oktober (4) november (0) december (0)

Geen nieuws item gevonden in augustus 2023.