Raadsinformatieavond Transferium De Punt dinsdag 20 november 2018

Raadsinformatieavond transferium De Punt
Dinsdag 20 november 2018 – Royal Flora Holland Eelde
Hierbij wordt u uitgenodigd voor een raadsinformatieavond over de plannen voor een transferium bij De Punt en de bijbehorende op- en afritten van de A28.

Programma

20.00 Opening zaal
20.15 Presentaties door Henk Brink en Henk Lammers
           Aansluitend ruimte voor vragen/reactie uit de zaal
21.30 Afsluiting

Toelichting
De afgelopen tijd zijn de plannen voor een transferium bij De Punt gewijzigd. De raad moet voor de aanleg van dit transferium in 2019 besluiten nemen. Gedeputeerde Henk Brink heeft daarom aangeboden om de raad bij te praten over de actuele plannen. In overleg met het presidium is besloten een informatieavond te organiseren over dit onderwerp.

Route
Route en parkeren Bezoekers van de informatieavond kunnen parkeren bij de hoofdingang. Deze parkeerplaats is te bereiken door de afslag ‘Bloemenveiling/Flowerdome’ te nemen (vlakbij de brug over het Noord-Willemskanaal). Volg de weg tot op het terrein van de bloemenveiling en volg dan de borden ‘Hoofdingang’. De presentatie is in vergaderzaal de Iris. De route naar deze zaal is met borden aangegeven vanaf de parkeerplaats.

  • 02 november 2018
Terug